Stagiair Ambulant Hulpverlener

Oss/Den Bosch

32

HBO

Oosterpoort ziet jouw talent

Wat als jij vandaag jouw droomstage vindt?

Je zoekt een stage als ambulant hulpverlener. Maar waar word jij nu echt gelukkig van? Stel jezelf de volgende vragen. Ben je meer een motivator dan een redder? Hou je van samenwerken met gezinnen? Speur je altijd naar kansen? En wil je werken in een warme en professionele organisatie? Grote kans dat jij je droombaan vindt bij Oosterpoort. Solliciteer vandaag nog!

Oosterpoort is een organisatie voor specialistische jeugdhulp, gevestigd in Noordoost Brabant. Met zo’n 200 medewerkers en een breed palet aan expertises. Wij zijn er voor ouders, kinderen en jongeren op weg naar volwassenheid én voor hun gezinsleden. We zijn er ook voor jou als professional. Jouw talent wordt gezien en je mag hier jezelf zijn, want zo ben jij op je best. Samen werken we aan een veilige, gezonde en kansrijke toekomst

Wil jij ook van betekenis zijn?

In deze stage ga je samen met de stagebegeleider de vraag van de cliënt in kaart brengen en zorg op maat bieden. Je werkt volgens de methodische principes o.a.: Vraag- en oplossingsgericht werken, doel- en resultaatgericht werken; opbouwen van samenwerkingsrelaties en samenwerken met het netwerk van het cliëntsysteem.

Het ambulante team biedt hulp in de thuissituatie aan ouders en jongeren met opvoedings- of ontwikkelingsproblemen. Het analyseert en pakt de problemen bij de opvoeding aan. Er worden antwoorden gezocht op hulpvragen van ouders en kind. De ontwikkelingsbehoefte en veiligheid van het kind staat daarbij centraal.

Voor deze stage ben je momenteel bezig met de HBO-opleiding Social Work of Pedagogiek en je zit in je derde leerjaar. Je werktijden zijn veel overdag, echter incidenteel ook ’s avonds. Het hebben van een auto is een pré.

Check of deze stage bij jouw visie past:

□ Je werkt vanuit verbinding (je hart)
□ Je gelooft in de eigen kracht van gezinnen en hun netwerk
□ Je houding is ondernemend, onpartijdig, oprecht en optimistisch
□ Je bent bereid je eigen normen en waarden soms los te laten
□ Je wil leren (ook van gezinnen)

Wat bieden we jou?

□ Een stage waarin jij echt het verschil kan maken voor gezinnen met kinderen/jongeren.
□ Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand o.b.v. 32 uur
□ Persoonlijke stagebegeleiding op je werkplek
□ Korte lijnen binnen de organisatie en een brede behandelexpertise om op terug te vallen.
□ Een huiselijke sfeer en een grote collegialiteit.
□ Regelmatig leuke activiteiten met je team/afdeling en een actieve personeelsvereniging die een jaarfeest en gezellige uitstapjes organiseert

Solliciteer nu bij Oosterpoort!

Is deze stage een mooie stap in jouw loopbaan? Klik dan op ‘Direct solliciteren’.

Er is geen specifieke einddatum voor deze vacature. Elke sollicitant wordt zorgvuldig beoordeeld en de meeste geschikte kandidaten worden meegenomen in de selectieprocedure. Wanneer de geschikte kandidaat is aangenomen, zal de vacature sluiten. We verzoeken je om spoedig te reageren wanneer je interesse hebt in deze stageplaats.

Wil je meer weten over de stage van Ambulant Hulpverlener of de procedure? Neem dan contact op met Sophie Smits (HR Adviseur Opleidingen) via tel. 06-11043342 of mail naar stage@oosterpoort.org.

Bekijk alle vacatures

Bekijk hier het actuele vacatureoverzicht. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur dan een open sollicitatie! Vermeld hierin jouw motivatie en voor welke functie je graag in aanmerking wilt komen. Volg ons ook op LinkedIn om jouw droombaan niet mis te lopen!