Stagiair Jeugdzorgwerker C Orthopsychiatrie – Stichting KlinQ

Den Bosch

32

HBO

KlinQ opent deuren voor jou

Wat als jij vandaag jouw droomstage vindt?

Je zoekt een stage als jeugdzorgwerker C.  En ja, die banen liggen voor het oprapen. Maar waar word jij nu echt gelukkig van? Stel jezelf de volgende vragen. Ben je meer een motivator dan een redder? Focus je liever op kansen dan op regels? Ga je voor oprecht contact met de jongeren en hun netwerk? En wil je werken in een warme en professionele organisatie? Grote kans dat jij je droombaan vindt bij Stichting KlinQ. Solliciteer vandaag nog!

KlinQ is een kleinschalige behandellocatie waar orthopedagogiek en psychiatrie samen optrekken. Als collega’s staan we klaar voor jongeren (12-18 jaar) en gezinnen. Met een integrale aanpak. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Bij ons geen dichte deuren, we brengen de zorg naar het kind. Vanuit een warme tijdelijke basis, met ouders & netwerk die optimaal participeren. Ook voor jou als professional zetten we de deuren wagenwijd open. Jouw talent wordt gezien en je mag hier jezelf zijn, want zo ben jij op je best. Samen bouwen we aan een veilige, gezonde en kansrijke toekomst.

KlinQ is onderdeel van Oosterpoort.

Wil jij ook van betekenis zijn?

In deze stage help je mee bij het neerzetten van een veilig en gestructureerd pedagogisch klimaat. Hierbij begeleid je jongeren zowel individueel als in groepsverband. Dagelijks rapporteer je de gang van zaken en doelen en tijdens overleggen lever je een bijdrage. Je onderneemt activiteiten met jongeren en werkt vanuit de methodiek ‘professional vanuit je hart’. Oosterpoort heeft 4 behandelgroepen voor verschillende leeftijden. In een behandelgroep voor jongeren tussen 12 en 18 jaar, doe je veel gezamenlijk. In een behandelgroep voor 16+ werk je met de jongere toe naar zelfstandigheid.

Voor deze stage zit je in je derde studiejaar van een HBO relevante opleiding, zoals Social Work of Pedagogiek. In verband met de leeftijd van onze doelgroep heb je minimaal een leeftijd van 19 jaar. Je bent bereid om onregelmatig te werken (avond-, weekend- en nachtdiensten).

Check of deze stage bij jouw visie past

□ Je werkt vanuit verbinding (je hart)
□ Je gelooft in de eigen kracht van jongere en hun netwerk
□ Je houding is ondernemend, onpartijdig, oprecht en optimistisch
□ Je bent bereid je eigen normen en waarden soms los te laten
□ Je wil leren (van anderen incl. de jongeren)

Wat bieden wij jou?

□ Een stage waarin jij echt het verschil kan maken voor de jongeren en hun netwerk.
□ Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand o.b.v. 32 uur
□ Persoonlijke stagebegeleiding op je werkplek
□ Korte lijnen binnen de organisatie en een brede behandelexpertise om op terug te vallen.
□ Een huiselijke sfeer en een grote collegialiteit.
□ Regelmatig leuke activiteiten met je team/afdeling en een actieve personeelsvereniging die een jaarfeest en gezellige uitstapjes organiseert.

Solliciteer nu bij Oosterpoort!

Is deze stage een mooie stap in jouw loopbaan? Klik dan op ‘Direct solliciteren’.

Er is geen specifieke einddatum voor deze vacature. Elke sollicitant wordt zorgvuldig beoordeeld en de meeste geschikte kandidaten worden meegenomen in de selectieprocedure. Wanneer de geschikte kandidaat is aangenomen, zal de vacature sluiten. We verzoeken je om spoedig te reageren wanneer je interesse hebt in deze stageplaats.

Wil je meer weten over de stage van Jeugdzorgwerker C Orthopsychiatrie bij Stichting KlinQ of de verdere procedure? Neem dan contact op met Sophie Smits (HR Adviseur Opleidingen) via tel. 06-11043342 of mail naar stage@stichtingklinq.nl.

Bekijk alle vacatures

Bekijk hier het actuele vacatureoverzicht. Staat er geen passende vacature bij of staan er geen vacatures open? Stuur dan een open sollicitatie! Vermeld hierin jouw motivatie en voor welke functie je graag in aanmerking wilt komen. Volg ons ook op LinkedIn om jouw droombaan niet mis te lopen!