Ongewenst gedrag

Wat goed dat je de stap hebt gezet om melding te maken van ongewenst gedrag! 

Je zit blijkbaar ergens mee wat niet oké voelt. Dat kan over jezelf gaan of over iemand anders en daarbij vind je het belangrijk dat dit gemeld wordt. Je kunt daarvoor terecht bij Annemiek. 

Maak kennis met Annemiek

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Annemiek en ik ben contactpersoon voor de meldingen over ongewenst gedrag. Ik werk als gedragswetenschapper bij Oosterpoort. 

Jouw informatie wordt door mij vertrouwelijk behandeld. Er volgen dadelijk een aantal vragen over de manier waarop je graag in contact wilt komen. Ik wil je hiermee niet overvallen dus laten we eerst in contact komen om een afspraak te maken. Vervolgens kunnen we gaan afspreken of telefonisch met elkaar praten.

Als je klaar bent met het invullen van het formulier en verstuurd hebt, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Formulier melding maken

Melding ongewenst gedrag
Hoe mag ik je benaderen? Je kunt meerdere mogelijkheden kiezen.
Privacy