Ontdek jouw toekomst bij Oosterpoort

Wil jij je inzetten voor een veilige en kansrijke toekomst voor jongeren?

De vier O’s van Oosterpoort.

Ondernemend, Onpartijdig, Oprecht en Optimistisch.

Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van onze organisatie, deze zitten verpakt in de vier ‘O’s. Ondernemend, door kansen te zien en samen te benutten. Onpartijdig, met openheid voor de mens en zijn mogelijkheden. Oprecht, door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen. Optimistisch, gericht op perspectief en het ontdekken van talenten, bij jou en bij anderen. Wil jij impact maken in de wereld van specialistische jeugdhulp? Ontdek jouw mogelijkheden bij Oosterpoort!

Waar jij op kunt rekenen

Zelfstandigheid

Wij bieden hulp en ondersteuning aan gezinnen die het echt moeilijk hebben.

Afwisselend werk

Elk gezin is anders, dus een standaardoplossing is er niet. Onze hulp is altijd maatwerk. Dat maakt jouw werk uitdagend en afwisselend.

Persoonlijke ontwikkeling

Jij krijgt de ruimte om zelfstandig te groeien. Natuurlijk met onze ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een hecht team

Jij staat er nooit alleen voor. Een hecht team van enthousiaste collega’s ondersteunen jou, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Veilige werkcultuur

In een veilige werkcultuur, gedragen door enthousiaste collega’s, krijg jij de ruimte om te groeien en vorm te geven aan jouw carrière.

Een kijkje binnen de pleegzorg

Oosterpoort is een organisatie voor specialistische jeugdhulp, gevestigd in Noordoost Brabant. Met zo’n 200 medewerkers en een breed palet aan expertises. Wij zijn er voor kinderen en jongeren op weg naar volwassenheid én voor hun gezinsleden. We zijn er ook voor jou als professional. Jouw talent wordt gezien en je mag hier jezelf zijn, want zo ben jij op je best. Samen werken we aan een veilige, gezonde en kansrijke toekomst.

Vacatures. Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer als jouw droombaan erbij staat.

Plan een 15-minuten kennismakingsgesprek met ons!

Wij nemen contact met je op op het door jou gekozen tijdstip.